Techhandel Mudde
Doe-het-zelf zaak en groothandel

Zonwering in Lekkerkerk van de hoogste kwaliteit bestellen?

Op zonnige dagen, en dit geldt vooral voor de zomermaanden, is uw zonwering de blikvanger van uw huis. Of het nu gaat om de welbekende knikarm zonneschermen of markiezen. Techhandel - Mudde heeft een breed aanbod knikarmschermen, markiezen, screens en rolluiken. Wij bieden een ruime keuze in het type zonwering, maar ook zeker op het gebied van kleurstelling en materiaal. Techhandel - Mudde heeft jarenlange ervaring en een flinke brok aan ervaring met de verkoop en installatie van zonwering. Wij leveren A-merken tegen scherpe prijzen en ons professionele team kan deze ook voor u installeren. Wij kunnen u dus helpen van begin tot eind. Van advies tot montage.

Techhandel Mudde is al 30 jaar specialist in zonwering

Inmiddels hebben wij alweer 30 jaar ervaring opgedaan in de wereld van zonwering. Een wereld waar wij een enorme passie voor hebben. De vele mogelijkheden die over de jaren zijn toegevoegd aan de branche houden ons scherp en gepassioneerd. Een zonwering als 30 jaar geleden is niet meer te vergelijken met zonneschermen zoals deze nu op de markt verkrijgbaar zijn. Niet alleen zijn de materialen veranderd, maar er is ook een hoop innovatie geweest rondom de mechanische werking van zonneschermen. Nu benoemen we enkel nog maar een paar van de vernieuwingen die er de afgelopen jaren zijn geweest. En dan hebben we het enkel nog maar over zonneschermen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over markiezen of andere vormen van buiten zonwering.

Techhandel Mudde: waar uitstekende service normaal is

Vanwege de grote stappen die er in de branche zijn gemaakt is de keuze enkel maar groter geworden. Dat u de bomen door het bos niet meer kunnen zien is daarom ook niet zo vreemd. Het is een geruststelling dat onze medewerkers voor u klaarstaan om u te adviseren in de beste oplossing voor uw woning. Ons bedrijf kenmerkt zicht door onze enthousiaste en deskundige medewerkers. Klantvriendelijkheid is bij ons vanzelfsprekend en wij nodigen u van harte uit dit te ervaren. Kom langs in onze showroom in Lekkerkerk aan laat u adviseren. Vind u het fijner als er iemand langskomt voor een persoonlijk advies dat is dit uiteraard ook mogelijk.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:30
Woensdag
8:00 - 17:30
Donderdag
8:00 - 17:30
Vrijdag
8:00 - 17:30
Zaterdag
8:00 - 16:00
Zondag
Gesloten