Techhandel Mudde
Doe-het-zelf zaak en groothandel

Raambekleding bestellen van een hoge kwaliteit?

Raambekleding beperkt zich allang niet meer tot een rolgordijn of lamellen. Deze branche heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Dit heeft geleid tot een groot aantal mogelijkheden. Veel van deze nieuwe opties zullen u misschien zelfs onbekend zijn. Denk bv eens aan het bedienen van de raamdecoratie dmv de telefoon. Mocht dit zo zijn dan kunt u altijd bij Techhandel - Mudde aankloppen om u te informeren over de producten die passen bij uw raampartij. Wij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van een goed advies. Wij kunnen u adviseren op het gebied van duette’s, jaloezieën, rolgordijnen, plissé, (traditionele) lamellen en nog veel meer. Bespreek met ons de wensen en wij zullen u passende keuzes voorleggen.

Raambekleding in Lekkerkerk in verschillende stijlen

Zoals we hierboven al even hebben beschreven zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Voor deze stijlen kunt u bijvoorbeeld denken aan een onderscheid tussen de moderne en de traditionele stijlen. De verschillende stijlen komen tot uiting in het materiaalgebruik en de innovatie die is verwerkt in het product. Zo zullen Houten jaloezieën een compleet andere look en feel met zich meebrengen dan lamellen.

De kracht van lokaal

Wanneer u bij ons binnenstapt dan zult u voorzien worden van een hoge mate van klantgerichtheid. Het is bij ons echt zo dat de klant altijd centraal staat in alles wat wij doen. Wij willen dat de raambekleding past bij wat u zoekt en dat alles naar wens is. Dit kunnen wij realiseren door op een praktisch wijze te werk te gaan met korte lijnen. Onze klant gerichte instelling is onze specialiteit en resulteert in betere ondersteuning bij het maken van een aankoop. Daar komt bij dat wij een flexibele werkwijze hanteren voor het aanbieden van de goederen, zo kan je de producten bij ons in de winkel zowel in een partij als losstaand vinden. Benieuwd wat alle mogelijkheden zijn voor de raambekleding bij ons in Lekkerkerk? Neem dan zelf een kijkje in onze showroom en zie zelf wat de mogelijkheden zijn om te kiezen. Heeft u nog vragen? Stel deze dan aan ons personeel om meer te weten te komen over de verschillende soorten raambekleding.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:30
Woensdag
8:00 - 17:30
Donderdag
8:00 - 17:30
Vrijdag
8:00 - 17:30
Zaterdag
8:00 - 16:00
Zondag
Gesloten