Techhandel Mudde
Doe-het-zelf zaak en groothandel

Werkkleding en pbm’s kopen in Lekkerkerk?

Bent u op zoek naar werkkleding. Of persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) Dan bent u bij Techhandel - Mudde aan het juiste adres. Naast de verkoop van gereedschap en ijzerwaren zijn wij ook gespecialiseerd in de verkoop van werkkleding en pbm’s. Veiligheid staat voorop en dus vinden wij het ook belangrijk dat er tijdens het klussen de juiste beschermende kleding wordt gebruikt. Bij ons zijn de meest vooraanstaande merken verkrijgbaar o.a. Mascot, Tricorp, Santino, Grisport etc.. Enkel producten waar wij 100% achter staan zijn te vinden in de showroom. kwaliteit, pasvorm en duurzaamheid zijn de voorwaarden waar de producten aan moeten voldoen. Bij het klussen staat veiligheid voorop. Werken met cirkelzagen, boormachines, etc. Het gevaar op een ongeluk ligt altijd om de hoek. Beschermende werkkleding is een vereiste om problemen te voorkomen. Ook voor alle werkschoenen, gehoorbeschermers, stofmaskers en valbeveilging kunt u ons raadplegen.

Veilig werken met de juiste werkkleding

Techhandel - Mudde adviseert u graag over de correcte keuze voor uw werkkleding. Werkkleding is er om uzelf te beschermen tegen vuil, stof, gevaarlijke stoffen en om u zowel binnen als buiten te beschermen. Het assortiment is erop gericht om de best mogelijk persoonlijke beschermingsmiddelen aan te bieden. Het ruime assortiment maakt ons al snel de eerste keuze wanneer u op zoek bent naar werkkleding in Lekkerkerk, Krimpen aan den IJssel, Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel. Ook kunnen wij de kleding voorzien van alle logo’s en bedrukkingen welke wij netjes aanbrengen met onze eigen kledingpers. Wij kunnen hier heel concurrerend mee zijn omdat het bij ons niet uithaalt of de klant 1 logo of 100 logo’s nodig heeft. Naast werkkleding bieden wij meerdere pbm’s (persoonlijke beschermingsmiddelen). Denk hierbij aan gehoorbescherming, handschoenen, werklaarzen, helmen, noem maar op. Wij hebben het. Heeft u specifieke wensen? Dan gaan wij voor u aan de slag om deze te vervullen, uiteraard gecombineerd met het juiste advies.

Service van de bovenste plank

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de kleding past bij wat u zoekt. Het moet een aankoop zijn waar u een lange tijd mee vooruit kunt. Door middel van persoonlijke aandacht en service verzekert u zich van de beste aankoop die je maar kunt maken. Voor vragen die u mogelijk heeft over de werkkleding verwijzen wij u door naar onze klantenservice, zij zijn in staat om u verder te helpen met vragen.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:30
Woensdag
8:00 - 17:30
Donderdag
8:00 - 17:30
Vrijdag
8:00 - 17:30
Zaterdag
8:00 - 16:00
Zondag
Gesloten