Techhandel Mudde
Doe-het-zelf zaak en groothandel

Alle mogelijke soorten ijzerwaren voor tijdens het klussen

IJzerwaren… je hebt ze feitelijk nodig bij elke klus die je uitvoert. Gaat het niet om spijkers of schroeven, dan zijn het wel de boutjes en moeren die je nodig hebt. Uiteraard beperkt ons assortiment ijzerwaren zich niet enkel tot spijkers, schroeven, boutjes en moeren. Dit gaat veel breder. IJzerwaren is een verzamelnaam voor een grote verscheidenheid aan producten gemaakt van – hoe kan het ook anders - ijzer. Bij ons zit je altijd goed als het aankomt op de hoogste kwaliteit ijzerwaren. Ons assortiment aan ijzerwaren loopt sterk uiteen en voor iedereen zijn er de juiste producten te vinden. Dit kunnen zijn:

  • Sloten en Scharnieren
  • Schroeven en Bouten
  • Spijkers
  • Plankendragers
  • Ketting en Touw
  • Alu profielen
  • Etc.

Uniek: Koop per stuk in plaats van per doos

Kent u dat? U mist net dat ene boutje. U gaat naar de bouwmarkt en bent min of meer verplicht om een doos van minimaal 20 stuks te kopen. Bij Techhandel - Mudde gaat dat anders. Bij ons kunt u alles per stuk aanschaffen. Hierdoor koopt u wat u ook écht nodig heeft. Wel zo praktisch. Dit is uniek in de regio! Dit geldt voor alle schroeven, spijkers, moeren, bouten en ringen.

De hoogste kwaliteit ijzerwaren in Lekkerkerk

Voor iedere klus zijn er andere soorten ijzerwaren nodig. Of het nu om een grote of een kleine klus gaat. Door de vele toepassingsmogelijkheden zal je op zoek moeten gaan naar de juiste ijzerwaren en dat vind je dan ook in Lekkerkerk. Wij staan bekend om een aanzienlijk groot assortiment. In dit assortiment is er genoeg te vinden en anders bestellen we het gewoon. Als je een bepaalde klus wilt realiseren kan je altijd even jouw vragen stellen aan onze medewerkers. Zij zullen je altijd advies geven omtrent je verkoop.

De klant staat centraal

De klant neemt bij ons altijd een centrale plek in. Dit betekent dan ook dat wij altijd ons best doen om de klant de beste service te bieden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de aankoop van de ijzerwaren in Lekkerkerk naar behoren voldoet. De mogelijkheid tot het stellen van vragen zorgt ervoor dat het maken van de juiste keuze een stuk eenvoudiger zal zijn. De kleinschaligheid is wat ons zo uniek maakt in de omgeving. Een groot voordeel van deze kleinschaligheid is terug te zien in het feit dat je bij ons de producten per stuk kan krijgen. Het is niet nodig om gelijk een hele doos te
bestellen. Door deze optie is het mogelijk om aanzienlijk veel geld te besparen. Wij raden je sterk aan om even een kijkje te nemen in ons aanbod om zelf te ontdekken welke ijzerwaren in Lekkerkerk we beschikbaar hebben. De grootte van het assortiment in combinatie met de beste kwaliteit aan ijzerwaren in Lekkerkerk zorgt ervoor dat je een uitstekende aankoop in handen zult hebben. Dit maakt het mogelijk om in één keer alles in te kopen, voor je het weet kan je aan de slag met alle klussen.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:30
Woensdag
8:00 - 17:30
Donderdag
8:00 - 17:30
Vrijdag
8:00 - 17:30
Zaterdag
8:00 - 16:00
Zondag
Gesloten