Techhandel Mudde
Doe-het-zelf zaak en groothandel

Op zoek naar hoogwaardige kwaliteit gereedschappen?

Bent u op zoek naar professioneel gereedschap voor thuis of als vakman voor uw werk? Techhandel - Mudde biedt een groot assortiment aan gereedschappen voor verschillende doeleinden. Enkel hoogwaardige kwaliteit gereedschap is bij ons in het assortiment terug te vinden. Bij ons in de winkel vindt u merken als Senco, Makita, Stanley, Gedore, Knipex, Rotec etc. terug in de schappen. Door het brede aanbod vindt u altijd wat u nodig heeft om het klussen bij u thuis of onderweg eenvoudiger te maken. Techhandel - Mudde is al jarenlang een vaste leverancier voor de bouw en industrie, dus kunt u zich ervan verzekeren bij ons aan het juiste adres te zijn voor al uw gereedschappen. Een groot assortiment aan gereedschappen in Lekkerkerk. We hebben het al benoemd, maar wij zijn trots op onze brede productlijnen. Wij staan in de regio bekend om ons aanzienlijk grote aanbod. Dit aanbod heeft ervoor gezorgd dat iedereen in de omgeving ons weet te vinden in Lekkerkerk voor alle soorten gereedschappen. Van hamers tot aan boormachines, van boortje tot aan tackers. Alles is aanwezig. De producten die je bij ons in het assortiment kan vinden zijn van topmerken tegen concurrerende prijzen. Als het aankomt op de beste gereedschappen bent u bij ons op het juiste adres..

Vindt het juiste gereedschap voor uw klus

In de afgelopen 85 jaar heeft Techhandel - Mudde een sterk imago opgebouwd onder particulieren en bedrijven. Dankzij een flinke dosis energie en een onafgebroken focus op klantvriendelijkheid en service weet u ons al velen jaren te vinden. Wij zijn een lokaal bedrijf en door al jaren onze missie en visie in de praktijk te brengen hebben wij het vertrouwen van de klusser in de omgeving van
Lekkerkerk weten te winnen. Wij weten wat onze klanten nodig hebben en hebben ons assortiment hierop aangepast. Ons assortiment gereedschappen sluit hiermee aan op uw wensen. Kom snel langs bij ons in de winkel en ervaar de service en klantvriendelijkheid waarmee wij met u het juiste gereedschap zullen vinden.

De kracht van lokaal

Neem snel een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor soort gereedschappen in Lekkerkerk wij op dit moment aanbieden. Mocht je bepaalde vragen hebben dan kan je deze natuurlijk altijd aan ons stellen, een van onze mensen gaat aan de slag om je verder te helpen. Dankzij onze hoge mate van professionaliteit, ervaring en expertise weet je zeker dat je de beste gereedschappen in Lekkerkerk zult aanschaffen die men kan vinden op dit moment. Dit zorgt ervoor dat je voor een geruime tijd voorzien bent van gereedschappen die altijd van pas komen bij het klussen.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:30
Woensdag
8:00 - 17:30
Donderdag
8:00 - 17:30
Vrijdag
8:00 - 17:30
Zaterdag
8:00 - 16:00
Zondag
Gesloten